Nyheter

Vill du bli snyggare, starkare och friskare 2015?

 
Vill du bli snyggare, starkare och friskare i år? Vår stora nystartsguide kommer snart här på Kostdoktorn. Här är lite snabb inspiration så länge, ett utdrag ur en av sommarens intervjuer med den populära bloggaren Martina Johansson.

Hela intervjun på 19 minuter finns på medlemssidorna och det är gratis att prova på en månad.

 

4 Kommentarer

 1. Jaa menee
  Ja men, här ser vi ju vad lågkolhydratkost handlar om.
  Vill du ha en hjärna som drivs av "socker" eller av ketoner? Säkert mycket bättre med ketoner.
  För mycket socker och kolhydrater påverkar säkert inte bara din hjärna illa, utan påverkar hela din kropp i form av infektioner som ger eksem, allergier, IBS (som 15-20 procent av svenska befolkningen lider av)
  Varför tror jag det? Jo, för att jag själv med många andra har blivit kurerad från det.
  Plus att jag blivit snyggare 🙂
 2. Nils
  Ja alltså nu är jag sextio plus men det är ytterst tveksamt om jag blivit det mest minimala snyggare sedan jag började med LCHF. Men friskare, tror jag. Och något tiotal kg lättare. Och i princip aldrig förkyld. Och med tillägg av D-vitamin inte samma önskan om att hibernera varje oktober. De där vita mjällen på kavajslaget finns knappt. Det där fjällande eksemet kring näsan och vid den alltmer bakåtglidande hårkanten på pannan ses inte. Värken från reumatoid sjukdom i ryggen går lättare att strunta i även om värkpiller behövs. Lusten att leva till 100 är inte omöjlig även om man kan fundera på vad det skulle vara för mening med det. Ingen tvekan. LCHF.
 3. Jesper
  Blev just påmind om varför jag inte läser aftonbladet 😉
 4. Robert

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av

Äldre inlägg