Yoghurtpinnglass

Yoghurtpinnglass

1
2
3
4
5
4.3
9 Betyg
Inga betyg ännu
Mixa bär och yoghurt och vips har du sommarens godaste pinnglass! En riktigt favorit för alla som älskar fräsch glass.

Yoghurtpinnglass

1
2
3
4
5
4.3
9 Betyg
Inga betyg ännu
Mixa bär och yoghurt och vips har du sommarens godaste pinnglass! En riktigt favorit för alla som älskar fräsch glass.
12 portionportioner

Ingredienser

  • 230 g fryst mango, tärnad
  • 230 g frysta jordgubbar
  • 2,5 dl grekisk yoghurt (10% fett)
  • 1,25 dl vispgrädde
  • 1 tsk vaniljpulver
Receptet har lagts till i din inköpslista.

Instruktioner

  1. Låt mango och jordgubbar tina 10–15 minuter.
  2. Lägg alla ingredienserna i en blender och mixa till slät konsistens.
  3. Servera direkt som mjukglass eller häll i åtta pinnglassformar och frys någon timme. Om du har en glassmaskin går det självklart att köra smeten i den.

Fler LCHF-efterrätter

BLI MEDLEM

Liknande recept

Lämna en kommentar

Svar på kommentar #0 av

Betyg

5
78%
4
0%
3
0%
2
22%
1
0%
4.3
1
2
3
4
5
9 Betyg

Betyg

5
78%
4
0%
3
0%
2
22%
1
0%
4.3
1
2
3
4
5
9 Betyg