Stekta ägg

Stekta ägg

4,4 av 5 stjärnor5 stjärnor73%4 stjärnor13%3 stjärnor0%2 stjärnor6%1 stjärna6%15 röster
Nästan ännu enklare att fixa på morgonen än kokta ägg. Stek snabbt i rikligt med smör eller olivolja och njut med något grönt och kanske ett par ostskivor i stället för bacon. Ketogen LCHFKetogen LCHF76% Fett23% Protein1% Kolhydrater1 g kolhydrater / portion Lätt 2 + 5 m2 minuter förberedelse5 minuter tillagningstid
Ketogen LCHFKetogen LCHF76% Fett23% Protein1% Kolhydrater1 g kolhydrater / portion Lätt 2 + 5 m2 minuter förberedelse5 minuter tillagningstid

Nästan ännu enklare att fixa på morgonen än kokta ägg. Stek snabbt i rikligt med smör eller olivolja och njut med något grönt och kanske ett par ostskivor i stället för bacon.

Ingredienser

2 portionportioner
  • 2 matskedar olivolja eller smör
  • 4 ägg
  • 2 salt
  • 1 peppar
  • rucolasallad (valfritt)
  • 4 skivor hushållsost, eller annan mer smakrik sort. (valfritt)

Skriv ut recept
NäringsinnehållKetogen LCHF76% Fett23% Protein1% Kolhydrater1 g kolhydrater / portion

Instruktioner

Instruktionerna gäller 2 portioner. Modifiera efter behov.

  1. Hetta upp smör eller olja i en stekpanna.
  2. Knäck i äggen och stek efter eget tycke och smak. Soliga sidan upp eller vändstekta. Salta och peppra.
  3. Servera med lite rucola och/eller några ostskivor som får smälta ovanpå äggen mot slutet.

Veckomenyer

Få mängder av veckomenyer för LCHF, kompletta med inköpslistor och allt, med vår nya måltidsplanerare (gratis prov).
 
Kycklingspett med spenatdipp och pommes
Torskrygg med svamp och brysselkålTis
Vegetarisk frittata med svamp och ostOns
Asiatisk kålpannaTor
Fiskgratäng med kapris och broccoliFre
Paprika- och ostfylld kycklingfilé
Fläskkotlett med vitkålsgratäng

Förslag

Populärt nu

Topp 30

Fler LCHF-recept

Visuella LCHF-guider

 

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av