Stekta ägg

Stekta ägg

4.3 av 5 stjärnor5 stjärnor69%4 stjärnor15%3 stjärnor0%2 stjärnor7%1 stjärna7%13 röster
Nästan ännu enklare att fixa på morgonen än kokta ägg. Stek snabbt i rikligt med smör eller olivolja och njut med något grönt och kanske ett par ostskivor i stället för bacon. Ketogen LCHFKetogen LCHF76% Fett23% Protein1% Kolhydrater1 g kolhydrater / portion Lätt 2 + 5 m2 minuter förberedelse5 minuter tillagningstid
Ketogen LCHFKetogen LCHF76% Fett23% Protein1% Kolhydrater1 g kolhydrater / portion Lätt 2 + 5 m2 minuter förberedelse5 minuter tillagningstid

Nästan ännu enklare att fixa på morgonen än kokta ägg. Stek snabbt i rikligt med smör eller olivolja och njut med något grönt och kanske ett par ostskivor i stället för bacon.

Ingredienser

2 portionportioner
  • 2 matskedar olivolja eller smör
  • 4 ägg
  • 2 salt
  • 1 peppar
  • rucolasallad (valfritt)
  • 4 skivor hushållsost, eller annan mer smakrik sort. (valfritt)

Skriv ut recept
NäringsinnehållKetogen LCHF76% Fett23% Protein1% Kolhydrater1 g kolhydrater / portion

Instruktioner

Instruktionerna gäller 2 portioner. Modifiera efter behov.

  1. Hetta upp smör eller olja i en stekpanna.
  2. Knäck i äggen och stek efter eget tycke och smak. Soliga sidan upp eller vändstekta. Salta och peppra.
  3. Servera med lite rucola och/eller några ostskivor som får smälta ovanpå äggen mot slutet.

Förslag

Populärt nu

Topp 30

Fler LCHF-recept

Visuella LCHF-guider

 

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av