Mexikansk äggröra

Mexikansk äggröra

4.7 av 5 stjärnor5 stjärnor85%4 stjärnor7%3 stjärnor4%2 stjärnor0%1 stjärna2%212 röster
Härligt kryddig start på dagen! Underbar blandning av krämig äggröra, fräscha smaker och heta jalapeños. Måttlig LCHFMåttlig LCHF68% Fett26% Protein5% Kolhydrater5 g kolhydrater / portion Lätt 2 + 10 m2 minuter förberedelse10 minuter tillagningstid
Måttlig LCHFMåttlig LCHF68% Fett26% Protein5% Kolhydrater5 g kolhydrater / portion Lätt 2 + 10 m2 minuter förberedelse10 minuter tillagningstid

Härligt kryddig start på dagen! Underbar blandning av krämig äggröra, fräscha smaker och heta jalapeños.

Ingredienser

2 portionportioner
  • 2 salladslöksalladslökar
  • 10 – 20 små bitar av inlagd jalapeñosmå bitar av inlagda jalapeños
  • 1 tomattomater
  • 2 matskedar smör eller olivolja
  • 6 ägg
  • 100 g riven ost
  • salt och peppar

Skriv ut recept
NäringsinnehållMåttlig LCHF68% Fett26% Protein5% Kolhydrater5 g kolhydrater / portion

Instruktioner

Instruktionerna gäller 2 portioner. Modifiera efter behov.

  1. Hacka salladslök, jalapeños och en urkärnad tomat fint.
  2. Bryn lätt i smör eller olivolja på medelhög värme.
  3. Vipsa ihop ägg och ost. Tillsätt salt och peppar.
  4. Häll i stekpannan och rör om några minuter tills äggröran tagit sig.

Förslag

Populärt nu

Topp 30

Fler LCHF-recept

Visuella LCHF-guider

 

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av