Mexikansk äggröra

Mexikansk äggröra

4,8 av 5 stjärnor5 stjärnor86%4 stjärnor7%3 stjärnor3%2 stjärnor0%1 stjärna1%302 röster
Härligt kryddig start på dagen! Underbar blandning av krämig äggröra, fräscha smaker och heta jalapeños. Måttlig LCHFMåttlig LCHF68% Fett26% Protein5% Kolhydrater5 g kolhydrater / portion Lätt 2 + 10 m2 minuter förberedelse10 minuter tillagningstid
Måttlig LCHFMåttlig LCHF68% Fett26% Protein5% Kolhydrater5 g kolhydrater / portion Lätt 2 + 10 m2 minuter förberedelse10 minuter tillagningstid

Härligt kryddig start på dagen! Underbar blandning av krämig äggröra, fräscha smaker och heta jalapeños.

Ingredienser

2 portionportioner
  • 2 salladslöksalladslökar
  • 10 – 20 små bitar av inlagd jalapeñosmå bitar av inlagda jalapeños
  • 1 tomattomater
  • 2 matskedar smör eller olivolja
  • 6 ägg
  • 100 g riven ost
  • salt och peppar

Skriv ut recept
NäringsinnehållMåttlig LCHF68% Fett26% Protein5% Kolhydrater5 g kolhydrater / portion

Instruktioner

Instruktionerna gäller 2 portioner. Modifiera efter behov.

  1. Hacka salladslök, jalapeños och en urkärnad tomat fint.
  2. Bryn lätt i smör eller olivolja på medelhög värme.
  3. Vipsa ihop ägg och ost. Tillsätt salt och peppar.
  4. Häll i stekpannan och rör om några minuter tills äggröran tagit sig.

Veckomenyer

Få mängder av veckomenyer för LCHF, kompletta med inköpslistor och allt, med våra nya veckomenyer (gratis att prova).
 
Asiatisk kålpanna
Röd pestokyckling med oliver och fetaostTis
BlomkålsgratängOns
Kyckling med ugnsbakade grönsakerTor
LCHF-pizzaFre
Tacogratäng med guacamole
Saffransdoftande fisksoppa med aioli

Förslag

Populärt nu

Topp 30

Fler LCHF-recept

Visuella LCHF-guider

 

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av