Mexikansk äggröra

Mexikansk äggröra

4,7 av 5 stjärnor5 stjärnor85%4 stjärnor7%3 stjärnor3%2 stjärnor1%1 stjärna2%338 röster
Härligt kryddig start på dagen! Underbar blandning av krämig äggröra, fräscha smaker och heta jalapeños. Måttlig LCHFMåttlig LCHF68% Fett26% Protein5% Kolhydrater5 g kolhydrater / portion Lätt 2 + 10 m2 minuter förberedelse10 minuter tillagningstid
Måttlig LCHFMåttlig LCHF68% Fett26% Protein5% Kolhydrater5 g kolhydrater / portion Lätt 2 + 10 m2 minuter förberedelse10 minuter tillagningstid

Härligt kryddig start på dagen! Underbar blandning av krämig äggröra, fräscha smaker och heta jalapeños.

Ingredienser

2 portionportioner
  • 2 salladslöksalladslökar
  • 1 tomattomater
  • 2 – 3 jalapeño, färsk eller inlagdajalapeño, färska eller inlagda
  • 2 matskedar smör eller olivolja
  • 6 ägg
  • 100 g riven ost
  • salt och peppar

Skriv ut recept
NäringsinnehållMåttlig LCHF68% Fett26% Protein5% Kolhydrater5 g kolhydrater / portion

Instruktioner

Instruktionerna gäller 2 portioner. Modifiera efter behov.

  1. Hacka salladslök, jalapeños och en urkärnad tomat fint.
  2. Bryn lätt i smör eller olivolja på medelhög värme.
  3. Vipsa ihop ägg och ost. Tillsätt salt och peppar.
  4. Häll i stekpannan och rör om några minuter tills äggröran tagit sig.

Veckomenyer

Få mängder av veckomenyer för LCHF, kompletta med inköpslistor och allt, med våra nya veckomenyer (gratis att prova).
 
Färsbiffar med fetaost och ajvarsås
Krämig kycklinggratängTis
Laxpaj med dillOns
Lasagne à la LCHFTor
Köttfärs- och vitkålsgratängFre
Blomkålspizza med grön paprika och oliver
Röd pestokyckling med oliver och fetaost

Förslag

Populärt nu

Topp 30

Fler LCHF-recept

Visuella LCHF-guider

 

2 Kommentarer

  1. sandra
    i receptet för 1 person på mexikansk äggröra står det 5-10 ? 5-10 vadå? m v h sandra
  2. Anne Aobadia Team Kostdoktorn
    Hej Sandra!
    Tack för att du tog dig tid att påpeka att några jalapenos saknade i ingrediensförteckningen. Här går det bra med både färsk och inlagd chili.
    Lycka till med matlagningen och stort tack för att du gillar vår receptsida!
    Anne

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av