Matmuffins

Matmuffins

4.7 av 5 stjärnor5 stjärnor82%4 stjärnor10%3 stjärnor3%2 stjärnor2%1 stjärna1%223 röster
Praktiska matmuffins att fixa dagen innan för dig som inte hinner äta frukost hemma. Lätta att ta med och populära hos barnen. Strikt LCHFStrikt LCHF71% Fett27% Protein2% Kolhydrater2 g kolhydrater / portion Lätt 5 + 20 m5 minuter förberedelse20 minuter tillagningstid
Strikt LCHFStrikt LCHF71% Fett27% Protein2% Kolhydrater2 g kolhydrater / portion Lätt 5 + 20 m5 minuter förberedelse20 minuter tillagningstid

Praktiska matmuffins att fixa dagen innan för dig som inte hinner äta frukost hemma. Lätta att ta med och populära hos barnen.

Ingredienser

4 portionportioner
  • 50 g salami eller stekt bacon
  • 2 salladslöksalladslökar
  • 6 ägg
  • 1 matsked grön pesto eller röd pesto
  • 100 g riven ost
  • salt och peppar

Skriv ut recept
NäringsinnehållStrikt LCHF71% Fett27% Protein2% Kolhydrater2 g kolhydrater / portion

Instruktioner

Instruktionerna gäller 4 portioner. Modifiera efter behov.

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Hacka salladslöken och salami. Fördela i 4 eller 8 muffinsformar
  3. Vispa ihop ägg, pesto och ost. Krydda och häll i formarna.
  4. Grädda i 15-20 minuter beroende på storlek.

Förslag

Populärt nu

Topp 30

Fler LCHF-recept

Visuella LCHF-guider

 

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av