Grönkålschips

Grönkålschips

4.8 av 5 stjärnor5 stjärnor90%4 stjärnor0%3 stjärnor9%2 stjärnor0%1 stjärna0%11 röster
Överraskande goda och supernyttiga chips på grönkål. Passar utmärkt som snacks till drinken eller sidorätt till måltiden. Måttlig LCHFMåttlig LCHF85% Fett5% Protein8% Kolhydrater0 g kolhydrater / portion Lätt 2 + 20 m2 minuter förberedelse20 minuter tillagningstid
Måttlig LCHFMåttlig LCHF85% Fett5% Protein8% Kolhydrater0 g kolhydrater / portion Lätt 2 + 20 m2 minuter förberedelse20 minuter tillagningstid

Överraskande goda och supernyttiga chips på grönkål. Passar utmärkt som snacks till drinken eller sidorätt till måltiden.

Ingredienser

4 portionportioner
  • 200 g rensad grönkål
  • ½ dl olivolja
  • flingsalt
  • 1/2 tesked vitvinsvinäger

Skriv ut recept
NäringsinnehållMåttlig LCHF85% Fett5% Protein8% Kolhydrater0 g kolhydrater / portion

Instruktioner

Instruktionerna gäller 4 portioner. Modifiera efter behov.

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg grönkålen i en skål eller direkt på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivoljan.
  2. Salta och tillsätt några droppar vinäger. Vänd runt ordentligt. Fördela bladen jämnt över plåten.
  3. Rosta mitt i ugnen i 20 minuter eller tills chipsen är krispiga. Vänd gärna chipsen några gånger så de blir jämnt torkade. Håll koll mot slutet så de inte bränns vid.

Förslag

Populärt nu

Topp 30

Fler LCHF-recept

Visuella LCHF-guider

 

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av