Frasiga lökringar

4,4 av 5 stjärnor5 stjärnor65%4 stjärnor22%3 stjärnor4%2 stjärnor6%1 stjärna1%75 röster
Gör dina egna glutenfria lökringar enkelt i ugnen. Smakar otroligt gott som snacks eller till hamburgaren och annat grillat. Måttlig LCHFMåttlig LCHF72% Fett17% Protein10% Kolhydrater13 g kolhydrater / portion Medium 5 + 15 m5 minuter förberedelse15 minuter tillagningstid
Måttlig LCHFMåttlig LCHF72% Fett17% Protein10% Kolhydrater13 g kolhydrater / portion Medium 5 + 15 m5 minuter förberedelse15 minuter tillagningstid

Gör dina egna glutenfria lökringar enkelt i ugnen. Smakar otroligt gott som snacks eller till hamburgaren och annat grillat.

Ingredienser

2 portionportioner
  • 1 – 2 gul lökgula lökar
  • 1 ägg
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 tesked vitlökspulver eller lökpulver
  • ½ matsked chilipulver eller paprikapulver, gärna rökt
  • 1 tesked salt
  • 1 matsked olivolja eller annan olja

Skriv ut recept
NäringsinnehållMåttlig LCHF72% Fett17% Protein10% Kolhydrater13 g kolhydrater / portion

Instruktioner

Instruktionerna gäller 2 portioner. Modifiera efter behov.

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala löken och skiva i ringar, cirka 0,5 cm tjocka.
  3. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa ägget i en annan.
  4. Doppa ringarna en och en i ägget och sedan mjölblandningen. Lägg ringarna på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
  5. Droppa eller spreja olja på ringarna och grädda i ugnen i ca 15–20 minuter, gärna med grilleffekt på.

Veckomenyer

Få mängder av veckomenyer för LCHF, kompletta med inköpslistor och allt, med våra nya veckomenyer (gratis att prova).
 
Kalkonwok med grönsaker
Sesamlax med currykål och limeaioliTis
Portabello med pommes och chiliaioliOns
Chipotlekarré med haricots verts och avokadoTor
Stekt kycklingfilé med örtsmörFre
Entrecote med bearnaise
Thaifisk med kokosgrädde

Förslag

Populärt nu

Topp 30

Fler LCHF-recept

Visuella LCHF-guider

 

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av