Frasiga lökringar

Frasiga lökringar

4.4 av 5 stjärnor5 stjärnor62%4 stjärnor22%3 stjärnor5%2 stjärnor7%1 stjärna1%53 röster
Gör dina egna glutenfria lökringar enkelt i ugnen. Smakar otroligt gott som snacks eller till hamburgaren och annat grillat. Måttlig LCHFMåttlig LCHF72% Fett17% Protein10% Kolhydrater13 g kolhydrater / portion Medium 5 + 15 m5 minuter förberedelse15 minuter tillagningstid
Måttlig LCHFMåttlig LCHF72% Fett17% Protein10% Kolhydrater13 g kolhydrater / portion Medium 5 + 15 m5 minuter förberedelse15 minuter tillagningstid

Gör dina egna glutenfria lökringar enkelt i ugnen. Smakar otroligt gott som snacks eller till hamburgaren och annat grillat.

Ingredienser

2 portionportioner
  • 1 – 2 gul lökgula lökar
  • 1 ägg
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 tesked vitlökspulver eller lökpulver
  • ½ matsked chilipulver eller paprikapulver, gärna rökt
  • 1 salt
  • 1 matsked olivolja eller annan olja

Skriv ut recept
NäringsinnehållMåttlig LCHF72% Fett17% Protein10% Kolhydrater13 g kolhydrater / portion

Instruktioner

Instruktionerna gäller 2 portioner. Modifiera efter behov.

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala löken och skiva i ringar, cirka 0,5 cm tjocka.
  3. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa ägget i en annan.
  4. Doppa ringarna en och en i ägget och sedan mjölblandningen. Lägg ringarna på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
  5. Droppa eller spreja olja på ringarna och grädda i ugnen i ca 15–20 minuter, gärna med grilleffekt på.

Förslag

Populärt nu

Topp 30

Fler LCHF-recept

Visuella LCHF-guider

 

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av