Ägg och bacon

Ägg och bacon

4.6 av 5 stjärnor5 stjärnor75%4 stjärnor17%3 stjärnor3%2 stjärnor0%1 stjärna3%29 röster
Ännu en frukostklassiker! Här med små stekta tomater och örtkryddor. Välj bacon med omsorg - gärna ekologiskt och utan smakaromer! Strikt LCHFStrikt LCHF71% Fett26% Protein3% Kolhydrater2 g kolhydrater / portion Lätt 5 + 10 m5 minuter förberedelse10 minuter tillagningstid
Strikt LCHFStrikt LCHF71% Fett26% Protein3% Kolhydrater2 g kolhydrater / portion Lätt 5 + 10 m5 minuter förberedelse10 minuter tillagningstid

Ännu en frukostklassiker! Här med små stekta tomater och örtkryddor. Välj bacon med omsorg – gärna ekologiskt och utan smakaromer!

Ingredienser

2 portionportioner
  • 1 matsked smör
  • 4 ägg
  • 100 g bacon
  • 100 g cocktailtomatcocktailtomater
  • 2 salt
  • 1 peppar
  • 1 tesked torkad timjan (valfritt)

Skriv ut recept
NäringsinnehållStrikt LCHF71% Fett26% Protein3% Kolhydrater2 g kolhydrater / portion

Instruktioner

Instruktionerna gäller 2 portioner. Modifiera efter behov.

  1. Börja med att steka baconskivorna i lite smör. Stek dem tills de fått fin färg utan att brännas vid.
  2. Lyft bort baconskivorna och håll varmt medan du steker äggen och tomaterna i det överblivna stekfettet.
  3. Salta och peppra äggen och tomaterna. Strö över timjan eller annan örtkrydda innan servering.

Förslag

Populärt nu

Topp 30

Fler LCHF-recept

Visuella LCHF-guider

 

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av