Kontakta

Min e-mejl: andreas@kostdoktorn.se OBS: Jag hinner tyvärr inte svara på privata frågor om kostråd, se nedan.

Tipsa mig gärna om aktuella nyheter! Jag läser alla mail (men hinner inte alltid svara).

Privata frågor

Tyvärr kan jag inte svara på privata frågor om kostråd per mail. Var vänlig och respektera det. Att svara på alla sådana mail hade tagit flera timmar varje dag från arbetet med blogg, föreläsningar, bokskrivande och familj (utöver läkarjobbet). Timmarna räcker inte till. Undrar du något allmänt är jag därför tacksam om du letar här:

De flesta vanliga frågor finns besvarade där. Du kan få snabba bra svar på allmänna frågor om LCHF, kostråd och viktproblem från andra på Kostdoktorns diskussionsforum.

Kommentarer på Kostdoktorn.se försöker jag hinna läsa och svarar ofta.

Föreläsningar

Vill du boka mig för en 1-3 timmar lång föreläsning om mat och hälsa? Mejla gärna.

Mer information och planerade föreläsningar

Media

I möjligaste mån ställer jag upp för intervjuer eller TV-inslag. Vid brådskande ärenden SMS:a eller ring 0709-733950. Jag har inte alltid möjlighet att svara i telefon, så SMS rekommenderas för snabb kontakt.

I mindre brådskade fall (svar inom 24 timmar) mejla: andreas@kostdoktorn.se

Tidigare tillfällen i media inkluderar SVT Rapport, Aktuellt, DebattPlus och Fråga Doktorn, TV4 Nyhetsmorgon, Kvällsöppet och Efter Tio, norsk TVfinsk TVDN, SvDSydsvenskanExpressen, Aftonbladet, Metro, Hälsa, ToppHälsaP1, P4, Rix FM, Dagens Medicin och Läkartidningen.

Pressbilder

Håll kontakten

Via Kostdoktorns nyhetsbrev får du och andra prenumeranter gratis hälsotips varje månad samt snabba uppdateringar vid större nyheter.

Använder du Facebook? Genom att gilla Kostdoktorn får du snabba tips om populära nya inlägg. Du kan också lätt sprida nyheter som dina vänner kan ha nytta av att se.

Mer

Vill du stödja Kostdoktorn.se?

1 209 kommentarer

 1. Lars D
  Om man redan har skrumplever (levercirros) och diabetes, hur gör man då för att äta LCHF? Kan tex levern då omvandla fett till ketoner?
 2. Anna
  Hej!

  Hur kan man använda (acesulfam-K, i så många proteinpulver.
  Lika farligt som Aspartam.
  Barn blir sjuka av det för att inte tala om alla som tränar och dricker proteindrycker med detta i.
  Det finns knappast något proteinpulver att köpa utan dessa sötningsmedel!!!!

 3. Anna
  Det finns inget C-vitamin i biff.
  Se siffror från Matkalkyl.

  http://matkalkyl.se/se-notbiffryggbiffra.php

 4. Dennis
  Jag har utvecklat en app där mängden kolhydrater klassificerar antingen ett livsmedel som rött, gult och grönt. Appen kan laddas ner från App Store för antingen iPhone och iPad. Appen finns på svenska, engelska och danska.

  https://itunes.apple.com/us/app/diet-signal/id647413326?ls=1&mt=8

 5. Fritz F
  Hejsan! Har en fundering, min tjej har magkartar (stavning?) hjälper lchf för de? Vet att lchf kan göra under. Men hennes läkare säger att hon ska försöka undvika fett, kaffe, apelsin och andra "starka/svåra" saker för mage. Så minn fråga är om lchf kan hjälpa mo magkartar och andra magbesvär?
 6. Eva
  Hej.
  Min dotter är 20 år och har problem att gå UPP i vikt. Hon har problem med depression och har
  diagnosen ADD vilket bla gör att hon har problem med konsentration mm. Är LCHF rätt kost
  för henne? Tack på förhand!
 7. Lina
  Hej, jag äter strikt LCHF sedan några månader. Jag är förövrigt frisk. Jag äter LCHF för att jag mår så bra och i samband med detta hoppades jag på att gå ner mina trivselkilon. Jag har nu gått upp 3 kg på 4 veckor och då tänkte jag att jag skulle började mäta mina ketoner för att hamna i optimalketos. Så jag äter ungefär så här:

  Jag äter MBC på morgonen, äter en rejäl lunchlåda innehållande kött, fett och olika typer av kål, middag lika dant men lite mer sallad, rejält med mat. Sedan kan jag ibland äta lchf knäcke (som man bakar själv med lite frön och fett) med ost, skinka och bregott på. Sedan kan vi lyxa oss med ostchips (ostskivor som man gör själv i ugnen).

  Mina värden är ju jättehöga dvs 4,9 i B-ketoner under dagarna. Jag undrar om någon vänlig själ kan hjälpa mig med hur jag ska göra.. Jag såg att Kostdoktorn har skrivit att "värden över 3 kan tyda på att man äter för lite" Jag äter inte förlite i mängd.. frågan är vad äter jag för lite av? Ska jag öka på mängden kolhydrater eller proteinet och minska mängd fett eller hur ska jag bära mig åt? Mitt problem som jag skrev tidigare är att jag går upp i vikt!!

  Jag började träna ganska hårt i samband med min vikt uppgång.. har detta något samband? Totalt sett har jag ökat 4 kg sedan jag började med LCHF.. jag är inte smal utan jag har mycket fett runt buken/ryggen och armarna!

  Jag har letat men hittar inga svar om hur man kan göra för att få ner värdena lite!!

  Tacksam för svar!!

  Svar: #1158
 8. Lena
  Drick bara kaffe på morgonen.
  Inte MBC.
 9. Ylva
  Råd vid hantering av kött:

  Eftersom köttproducenter i djurfabriker i t ex Danmark, Tyskland och Polen använder penicillin och annan antibiotika även till friska djur, så tål bakterier där mer och mer antibiotika. Det biter då inte så effektivt på dem. De kallas att bakterierna blivit antibiotikaresistenta. De resistenta bakterierna kan komma över i köttet, när djuren slaktas. Då blir det extra viktigt med god hygien, för att man inte ska få bakterierna i sig:
  • Tvätta händerna innan du börjar laga mat och direkt efter, när du hanterat rått kött och kyckling.
  • Håll isär rått kött och andra livsmedel, diska skärbrädor och köksredskap noga när du skurit kött och kyckling, för att undvika att bakterier från köttet hamnar på andra livsmedel.
  • Genomstek alltid fågel och köttfärs. Resistenta bakterier är motståndskraftiga mot antibiotika, men de dör vid upphettning precis som andra bakterier.
  • Skölj grönsaker.
  Källa Livsmedelverket

 10. Veronica
  Hej,
  Har någon idéer om lchf-kost vid ägg-, mjölk- och soya-allergier? Verkar vara omöjligt att äta rätt och få i sig riktigt fett .... eller?
  H Veronica
 11. Birgit Holm-Lindroth
  Undrar över om några av er som har LCHF kost har märkt att P-Krea (njurvärdet) har stigit. Mitt värde är för högt 106, och ska vara mellan 50-90. Kosten innehåller ju mycket proteiner. Har också fått otroliga svettningsanfallen tidigt på morgonnatten medan jag ännu är i sängen. Obehagligt. Vaknar i att jag är jättesvettig. mao endast morgnar. Höga Krea värden tar på njurarnas funktion.

  Bigili

 12. Ann
  Hejsan, jag undrar om man kan äta LCHF om man är mjölkallergiker (äter alltså ersättningsprodukter med havre i), inte tål sallad (pga fd gallsten) och andra grönsaker samt frukt...
  Kan man äta bulgur, couscous odyl?
 13. Lars Henriksson
  Hej!
  Uppsala Universitet har forskat i fetter och kommit fram till att mättade fetter kan vara skadliga på det sätt som det ansetts under många år. Och det är väl så att våra förfäder, som vi bör ha som förebild, inte heller åt mättat fett. Det där med hjärnans utveckling klaras val av med oljorna också? Bytesdjuren som man åt fram till nästan modern tid var ju magra.
  Med vänlig hälsning
  Lars Henriksson
 14. Jan Broselid
  Recept på LCHF-bröd.

  Ägg 3 st Räcker till 3-4 bröd beroende på äggstorlek.
  Salt + eventuell annan krydda. 1 km
  Grädde 1 msk
  Mjukost Hushållsost 1 msk
  Fibrex 3 msk
  Pofiber 3 msk
  Fiber Husk 1 msk

  Blanda väl tillsätt eventuell krydda eller nötter.
  Låt vila degen 5 min.
  Platta ut degen på assiett och garnera ev med Sesamfrö.
  Använd micro på full effekt 1½ in
  Obs använd ej "guldig" assiett.
  Låt kyla på nät eller korg i kylskåp.
  Förvara i gladpack annars blir det torrt.

 15. Helle
  Funderar på om mitt misslyckade 1,5 åriga försök LCHF varav den senaste perioden med skaldemans beror på att jag varje dag tar tre - fyra nikotintablettet
  Enligt bipacksedel:
  Viktig information om några innehållsämnen i Nicotinell Mint sugtabletter
  Nicotinell Mint sugtabletter innehåller sötningsmedlen aspartam och maltitol som smakämnen.

  Aspartam är en fenylalanin källa. Varje Nicotinell Mint sugtablett innehåller aspartam (E951) motsvararande 5 mg fenylalanin, och kan därför vara skadlig för personer som lider av fenylketonuri.

  Nicotinell Mint sugtabletter innehåller maltitol (E965), som är en fruktoskälla
  kontakta läkare innan du tar denna medicin om du inte tål vissa sockerarter.
  medicinen kan ha en milt laxerande effekt.
  Kalorivärde av maltitol är 2,3 kcal/g. Innehållsämnena i Nicotinell Mint sugtablett är lämpliga för diabetiker.

  Nicotinell Mint sugtabletter innehåller 9,8 mg natrium per tablett. Detta bör beaktas av patienter som står på en saltfattig kost.

  Någon som vet om dessa kalorier är det samma som kolhydrater?
  Med vänlig hälsning,

 16. camilla
  har försökt logga in på medlemssidan och har ett par gånger bett om att få ny kod skickad till mig men kommer aldrig någon vill inte bara betala utan även kunna gå in på medlemsidorn
 17. Elisabeth
  Är det någon som kan rekommendera en bra läkare i Stockholm med inriktning på diabetes som är positivt inställd till LCHF?
 18. Jenny Johansson
  Hej Andreas! Har sett din intervjuv med den amerikanske Paleoexperten men min engelska är tyvärr inte så bra. Tyckte han sa att det finns en (1) mjölkprodukt som kan vara okey att äta. Min fråga är: vilken är det?
  Jenny
 19. yvonne
  Jag lyckas inte få svensk text på Eric Westhams intervjuer…. cc + svenska = ingen text. testat både på min Mac o Iphone… funkar tydligen inte, nå´n som kan informera mig om detta?
 20. Mattias
  Jag hade tyckt det var jättebra om ni på Kostdoktorn kunde sammanställa en lista med alla hälsovärden som nämns i många filmer här, samt vad som räknas som bra/normala värden. Det är väldigt svårt för en oinvigd (mig) att hänga med när det pratas om olika kolestoroltyper, blodtryck, insulin osv.

  Jag förstår att vad som anses som "bra" varierar från läkare till läkare men det vore fantastisk bra att få en sammanställning, kanske en kort förklaring och ett ungefärligt spann så man kan jämföra med egna provsvar.

 21. Evy
  Hej! har nu varit medlem ett par veckor och jag tycker det räcker med lchf-tidningen för min del så vore tacksam om ni stryker mej som medlem. MVH Evy
 22. Nilla
  Hej
  Det dras en slant var månad för medlemsskapet här. Jag har tyvärr inte råd med det och är glad om kunskap hur man går ur. Kanske vill jag vara med igen senare. Men nu går det inte
  Vänligen
  Nilla
 23. Therese
  Hejsan!
  Vem kontaktar man angående den tekniska biten? Den 14 december åkte jag en månad till Sydamerika och jag avslutade då mitt medlemskap, trodde jag, eftersom jag inte skulle kunna logga in då jag var borta. Jag såg i dag, att det dragits ytterligare en månad, och när jag loggar in ser jag att mitt konto fortfarande är aktivt. Jag undrar förstås vad som hänt.

  Jag sökte efter en supportmejl här på sidan, men lyckades inte hitta någon.

  Tacksam för svar.

  Vänligen,
  Therese

 24. yvonne
  Hej, jag kan inte se var jag avslutar min prenumeration ?
  mvh
  Yvonne Helling
 25. Pär
  jag vill avsluta min prenumeration
  frenper1@hotmail.com
  jag har ej råd med detta längre.
 26. Lisbeth
  Vill avsluta prenumerationen omg.
  Liba500
 27. Else-Marie Svensson
  Hej!
  LCHF verkar vara något för min man och mig. Jag vill verkligen bli medlem, men jag vill inte lämna ut mitt bankkonto här på internet. Hur kan jag göra i stället?
  Kan man betala in via internetbanken istället?
  Snälla hjälp mig någon, vem som helst, för jag vill gärna bli medlem och få del av alla dessa viktiga kunskaper.
  Vänliga hälsningar
  Else-Marie i Vimmerby
 28. Carolina
  Jag ser många frågor här på Kost doktorn men knappast några svar! Vem står för att svaren skrivs till alla prenumeranter?
  Jag har en enormt livsviktig fråga att ställa men den är lång och komplicerad och jag vill gärna ha svar ifrån Dig Andreas då det är du som är kostdoktorn. Hur gör jag för att nå fram till just dig ?

  Med vänlig hälsning,
  Carolina

 29. Ingela
  Hej tack för en bra sida!

  Jag följer din LCHF diet och jag mår bra. Det jag dock har problem med är vad jag kan dricka.
  Dricker inte kaffe, får inte dricka tea och kan ju inte dricka vodka och vitt vin dagligen :)

  Skulle vara tacksam för tips på drycker som går snabbt att göra eller gärna som kan köpas färdiga
  som innehåller så lite kolisar som möjligt. Försöker hålla mig till max 20 g kolhydrater per dag.
  Jag älskar blåbärssoppor och liknande men det vet jag ju att dom inte funkar :(

  Tack på förhand

  Ingela

 30. Ingrid Thornemo
  Hej! Vill bli medlem men lämnar aldrig ut mitt bankkonto nr på internet.Det måste väl gå att ordna bet via bank också, tacksam för svar och ändring på detta.
 31. Ing-Marie Borgström
  Hejsan!
  jag är medlem sedan några månader och nu vill jag avsluta mitt medlemsskap.
  Jag vet ej hur jag ska göra eftersom det dras automatiskt från mitt konto.
  MVH Ing-Marie Borgström
 32. sven-olof. sundqvist
  hej, har bytt från sven-Olof.sundqvist@sandviken.se
  min nya mailadress är sven-Olof.sundqvist@hotmail.com
  jag vill avsluta mitt medlemskap.
  hälsningar
  sven-Olof.sundqvist@hotmail.com
 33. Camilla Westling
  Hej!
  Jag vill avsluta mitt medlemskap (jättebra sida detta men jag hinner aldrig ta del av allt).

  Med vänlig hälsning

  Camilla

 34. klasse
  Hej
  Finns Matrevolutionen textat på ryska?
  Nån som vet.
 35. Susanne
  Hej, om man har bråck på diafragmans övre del, vad bör man äta då? Frågar för en väninnas räkning och litar inte på de "vanliga" råden som sjukvården ger...
  Tack
 36. Tore
  Hej,
  Försöker komma in vissa "engelska" filmer. Det går inte. Behövs ytterligare ett medlemskap?
  Med vänlig hälsning
  Tore Jansson
 37. Lena
  Hej.

  Av nagon mystiskt anledning ser jag forst idag att jag blir debiterad Eur 8.51 varje manad! Hjalp!!! Vet inte hur detta hant. Sist jag horde fran er var efter det att jag avslutat min provprenumeration (tanker forra aret runt denna tid), och blev anbjuden en gratis manad. Av nagon anledning gick det fel. Vill ni vara snall och kreditera mitt konto? Ni kan sakert se att jag inte varit inne pa era medlemssidor.

  Med vanlig halsning
  Lena

 38. Stig Johansson
  Det är konstigt med allt som man hoppar på. Det är så lätt att bli medlem, men att avsluta är stört omöjligt. Det finns aldrig någon kmapp att trycka på om man vill gå ur.
  Hur gör jag för att avsluta den här kostdoktorn ?
  Svar: #1189
 39. Inger L Swanberg
  För kundservice mejla gärna kundservice@kostdoktorn.se eller se egen kontosida.
  https://www.kostdoktorn.se/mitt-konto

  / Inger Swanberg
  Team Kostdoktorn

 40. Ann-Marie Karlsson
  hej jag vill säga upp mitt abonemang med omedelbar verkan.....har inte råd att vara kvar....m.v.h Ann-Marie
 41. KENT
  Hej Andreas

  Jag har nyligen återupptaget mitt medlemskap hos Kostdoktorn eftersom jag bland annat är mycket intresserad av "Ceveal Killers 2" och några andra filmer som skall vara svensk textade. Jag får dock endast upp filmerna med engelskt ljud. Men ingen svensk text trots att jag trycker på knappen CCC (svenska). Det gäller även några andra filmer som också skall vara svensk textade. Men vissa andra engelskspråkiga filmer blir textade på svenska. Vad gör jag för fel ? Eller har svensktextningen inte börjat fungera hos Er ännu? Kan du hjälpa mig med detta?
  Hälsningar Kent ( Har spridit ett flertal av din broschyr för den utmärkta boken "Kostdoktorn") till vänner och bekanta)

 42. Ing-Britt
  Hej Andreas
  Jag började äta LCHF och efter att ha ätit det i 3-4 månader fick jag inflammation i bukspottkörteln. Inte kul. Först av allt gör det ont - men se läkare stå vid fotändan och tro att man är alkoholist (det var min känsla) känns mindre bra. Sedan åt jag liberalt LCHF och efter nästan 1 år var det dags igen för en ny inflammation. Kan det ha med LCHF att göra?
 43. Kaija
  Är det separat betalning per månad på denna svenska sida och på den engelska sidan? Matade in mina kortuppgifter på den, men fick ändå här ett meddelande om att mitt medlemskap är vilande. Kunde trots det logga in här, MEN när jag kollade på kontosidorna här så var jag tvungen att mata in kortuppgifterna igen och starta en ny gratismånad... Vad gäller?
  Mvh Kaija
  Svar: #1194
 44. Andreas Eenfeldt
  Hej Kaija!
  Ett medlemskap räcker. Du kan logga in med samma uppgifter på den andra sajten, oavsett om du är medlem på DD eller KD. Bara en avgift (79:- eller 9$) i månaden för det.
 45. Kaija Marklund
  Tack för supersnabbt svar och för jättebra arbete som ni gör! :)
 46. Mari
  Hej såg att ni inte kunde dra pengar från kontot ber om ursäkt flytta fram så att ni drar den 19 då finns det alltid pengar.
  Så glad jag började med detta har inte gått ner så mycke men hela kroppastollen ändrar mått , kommer o va med länge
  o kanske en resa till slut
  skulle ni behöva en fotograf är jag det , min hemsida är mariöhrn.se
  Ställer gärna upp o fotar
  vi hörs mari
  Svar: #1199
 47. Hej ! Som provmedlem fick jag beskedet på datorn att "Kostdoktorn kostar fr o m 6 januari 2016". Den 5 januari 2016 tryckte jag på "avsluta medlemskap" och erbjöds då ytterligare en gratismånad, vilket jag tacksamt accepterade. Den 6 januari 2016 drog Kostdoktorn 79 kr från mitt tidigare angivna konto. På mitt kontoutdrag finns angivet "2016-01-07 Kortköp 160105 kostdr -79,00". Med hänvisning till det anförda borde väl beloppet inte ha dragits från mitt konto, eller .......! ? ? Vad gäller egentligen ? Svar emotses. Tacksam provmedlem.
  Svar: #1198
 48. Inger L Swanberg
  Hej Björn,

  Avgiften drogs pga att medlemskapet inte hade avslutats.

  För kundservice-ärenden mejla gärna mig på
  kundservice@kostdoktorn.se. Jag har mejlat dig.

  /Inger Swanberg
  Team Kostdoktorn

 49. Inger L Swanberg
  Hej Mari,

  För kundservice, mejla mig på kundservice@kostdoktorn.se.

  / Inger Swanberg
  Team Kostdoktorn

 50. Hej Inger L Swanberg
  Tack för snabbt svar ! För närmare klarläggande vill jag bara tillägga, att det var efter det att jag tryckt på "Avsluta medlemskap" som jag fick beskedet/erbjudandet om ytterligare en gratis provmånad, vilket jag då tacksamt tog emot och besvarade.Först därefter/senare drogs avgiften från mitt konto. Tydligen har det förelegat något "glapp" i kommunikationen eller hanteringen. Var det tillfälligt eller föreligger det fortfarande ....? ?
  M v h Björn
 51. Hej igen Inger L Swanberg !
  Jag skrev till Dig den !3 januari 2016 (se inlägg nr 1197) och fick svar redan samma dag. Med anledning av Ditt svar komplette-
  rade jag min skrift/förfrågan redan samma dag (den 13 januari 2016 ; se inlägg nr 1200). För att undvika missuppfattning upp-
  repar jag, att jag tryckte alltså på "Avsluta medlemskap", varefter jag omgående fick och tacksamt tog emot erbjudandet från Kostdoktorn om ytterligare en gratis provmånad, vilket jag direkt accepterade och meddelade Kostdoktorn. Först därefter, d v s
  senare, drogs avgiften från mitt konto. Vart tog Kostdoktorns
  erbjudande vägen ... ? ! ? Jag väntar, tålmodigt, på klarläggande svar (för sådant ges väl ...).
  M v h Björn
  Svar: #1202
 52. Inger L Swanberg
  Hej Björn,

  För kundservice, mejla mig hellre på kundservice@kostdoktorn.se.

  Jag har nu mejlat dig om ditt ärende. Anledningen till dragningen är som jag meddelade tidigare att medlemskapet inte avslutats.

  / Inger Swanberg
  Team Kostdoktorn

 53. Ånyo hej Inger L Swanberg !
  Som komplettering till mitt senaste inlägg (se inlägg nr 1201) vill jag tillägga följande. Inlägget fick en annan stilistisk utformning än det jag skrev och sände iväg (med kontinuerlig skrift och inte så omotiverat uppstyckat som framgår ovan). Anledningen till omredigeringen är mig obekant men borde inte skymma andemeningen i budskapet (eller ...?). Som framgått av vad jag tidigare anfört tryckte jag på "Avsluta medlemskap" (Hur många gånger skall man trycka på det ?). Det resulterade då i att jag fick ett erbjudande av Kostdoktorn om en gratis provmånad. Eftersom jag ville acceptera erbjudandet skulle jag väl inte avsluta medlemskapet (eller ...??!?). Jag trodde det var ett seriöst erbjudande (med uppgift om att avgift skulle dras en månad senare). Om gratismånaden kostade 79 kr skulle det givetvis ha framgått, men i så fall var det ju ingen GRATISmånad !! Kostdoktorns hantering framstår som högst märklig, oseriös och vilseledande. Anledning föreligger till att Kostdoktorn granskar sina rutiner och rättar till informationen. GRATIS innebär ingen kostnad !! Se i övrigt vad jag tidigare anfört i ärendet.
  M v h Björn
  Svar: #1206, #1208
 54. Lotte
  Jag har skrivit så många mail till kundservice utan något svar!!! Vadå svar inom 24 tim??? Fortf efter ca två månader så har jag inte hört ett ljud! Och inte kommer jag in på kundsidorna för att avsluta medlemskapet!
  Jag bytte mailadress men ni skickar fortf återställningsmail till min gamla adress!
  Jag vill ha byte av min mail ÖVERALLT (dvs anv.namn och återställningsmail) och ett nytt lösenord
  Hoppas på svar äntligen!!!
  Lotte Schiöler
  lottekarlskrona@gmail.com (ny mail)
  lotteschioler@yahoo.se (gammal, inaktiv mail)
  Svar: #1205, #1207
 55. Andreas Eenfeldt
  Vi svarar så fort som möjligt, naturligtvis ska det inte ta två månader, då har något blivit helt fel. Beklagar det.

  Jag har skickat vidare ditt meddelande till kundservice, räkna med svar under dagen.

  Med vänlig hälsning,
  Andreas

 56. Andreas Eenfeldt
  Självklart innebär gratis ingen kostnad.

  Prova att tryck på "avsluta medlemskap" så kan du se att minnesbilden kanske inte är helt korrekt.

  Med vänlig hälsning,
  Andreas

 57. Inger L Swanberg
  Hej Lotte,

  Beklagar, men en sökning här visar att det har inte kommit in några mejl från dig till kundservice. Jag svarar alltid inom 24 timmar, oftast omgående. Alla dagar om året.

  Jag har nu mejlat dig.

  /Inger Swanberg
  Team Kostdoktorn

 58. Inger L Swanberg
  Björn,

  Jag har mejlat dig 2 gånger med svar på alla ovanstående kommentarer. Svara gärna på mina mejl så kan vi reda ut det här där. Det är inte meningsfullt att skriva ut hela mina svar här i kommentarerna.

  Gratismånaden är alltid gratis så länge man avslutar innan den tar slut. Det finns inga undantag. Det har ju också fungerat med gratismånader tidigare för dig.

  / Inger Swanberg
  Team Kostdoktorn

 59. Päivi
  Hej!

  Jag skulle vilja hitta "rätt doctor" , lchf i Stockholm eller i närheten.
  Var finns dom???

  // :) Päivi

up

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av