Medlem

Viktnedgång

Utvalda videos för dig som vill ha inspiration och verktyg för att bli smalare.

Kurser

Expertintervjuer

Framgångshistorier

Föreläsningar

Filmer

Utvalda videos efter ämne

 
Om viktnedgångOm hälsa och sjukdomOm träningDjupare kunskap

BlankFramgångshistorierOm diabetesBlank

12 Kommentarer

 1. lisbeth
  Tack för att ni finns 😉 Ska bli så spännande att få tillgång till allt material t.e.x. vad som händer i vår kropp när vi äter olika livsmedel. Att få det förklarat så att man förstår.
 2. Susanne
  Denna klubb var precis var jag behövde nu. Kommer att bli spännande att följa =)
 3. Annika
  Det ska bli jätte kul att få följa med på er resa. Jag vill lära mig så mycket det bara går om hur kroppen fungerar- och hoppas verkligen att min viktnedgång ska kunna sätta fart av all information ni ger 🙂
 4. Suzzanne
  Tack för en bra sida. Började detta för att bli av med fibromyalgi, är nästan symptomfri idag. Tappade 6 kg ganska omgående men sen har det liksom inte hänt så mycket där. Visst, jag har slarvat och jag vet ju vad som händer då. Nu tänkte jag ta tag i detta på allvar och kollade videon med de 5 vanligaste fel för att inte tappa vikt. Den med äta för mycket stämde mycket bra in på mig. Jag kan komma på mig med att äta bara för att... Jag är inte sugen, inte hungrig men åt ändå. Har minskat på grädden till bara morgonkaffet och dragit ner på jordnötter som jag älskar. Märker att magen har svullnat vid kaffemedgrädde-drickning, även om jag kör laktosfritt. Så nu ska det bli spännande att se vad som händer. Eftersom jag slarvat så lär det kanske ta tid innan förbränningen kommer igång igen. Träna vill jag inte göra längre. Har dock laddat ner en app med 7-minuters träning/dag, och det känns som att det kan passa mig.
 5. Viveca
  Var hittar man LCHF-bröd som verkligen är kolhydratsnålt? Finns det i affärerna överhuvudtaget?
  Svar: #7
 6. Mino
  Hej,det var mycket bra information hittills, jag ska fortsätta och lyssna.
  Jag börjar idag med LCHF och är bortbjuden till vänner.
  Undrar vad ska jag äta där? Bryter jag LCHF?vad händer med kroppen?
 7. Kristoffer
  Hej Viveca !

  Vet inte om du fortfarande är intresserad men ja tänkte ja kan svara nu
  "bättre sent än aldrig"

  Du kan gå in på Katrins blogg

  http://lchfklubben.se/shop/lchf-produkter/knackekex-taco

  (hoppas det är okej för dig Andreas att ja länkar till någon annans lchf blogg... vill inte bli borttagen som användare)

 8. Rune
  Jag har kört Itriim med lyckat resultat men vara utan riktig mat i 8 veckor var värst. Jag gick ner 16kg men nu skall jag beröva detta. Återkommer
  Svar: #11
 9. helena
  Känns väldigt spännande med LCHF! God mat och enkelt och snabbt att tillaga! Mitt blodsocker har gått ner från 7,2 til! 7,0 på en vecka, hoppas på sikt komma ner till normala nivåer. Finns det något verktyg att köpa för att räkna ut kolhydraterna man stoppar i sig?
 10. Liselott
  Hur får jag igång förbränningen på bästa sätt? Eftersom jag tidigare jojo-bantat ställer kroppen in sig på svält när jag hoppar över måltider och därför är periodisk fasta inget alternativ i nuläget. Jag mår bra av att bara ta en tesked kokosfett i kaffet som frukost, äter någon lunch där jag utesluter kolhydrater och sedan likadant på kvällen. Vad kan jag ändra för att få riktig fart på förbränningen? Mer fett?
 11. Liselott
  Hur går det för dig med lchf? Jag körde Itrim förra året också och såklart går man ner på dessa vlcd måltidsersättningar men det är ju inget LIV! Man går ner mycket men går upp det lika fort igen om man inte ständigt går och är småhungrig och måste hålla igen. lchf känns för mig mycket bättre, man får äta det godaste och är inte lika matfixerad eller sugen. Min magkatarr försvann på köpet 🙂
 12. Teresa
  Hej jag har kört LCHF strikt nu i 6 veckor lyckats gå ner 7kg,förra veckan märkte jag att det stod stilla och att jag kände mig svullen och klumpig kroppen varför?
  Äter mycket grytor och blomkålsris som jag blandar med vitkål och steker oftast omelett till frukost eller turkiskyougurt som jag blandar i lite grädde och vaniljpulver och egengjort müsli till,kaffe med grädde 2 ggr per dag.
  Har varit på några kalas och ätit lite kaka eller paj.
  LCHF fungerar utmärkt men man måste äta fett annars tror jag att viktminskningen går långsamt eller avtar.
  Promenerar 4dagar i veckan inte för att skynda på viktminskningen utan att jag mår så bra av det.
  Följer bloggen varje dag tittar på filmerna för att få mer kunskap om vad kosten gör med våra kroppar.
  Ett stort tack till en givande och inspirerande sida.
  Mvh Teresa

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av