LCHF

Leif GW Persson: Jag kör LCHF

323e2ac8-ce2b-40e6-8aa5-7c11f2c7b8dc

Foto: Sofia Nahringbauer

Leif GW Perssons offentliga nyårslöfte om att gå ner i 50 kilo i vikt under 2017 har fått en lovande start. Mycket tack vare LCHF:

Det lyckade konceptet innebär att Leif GW Persson undviker att äta kolhydrater i form av ris, potatis och pasta. Dessutom dricker han ingen alkohol. Men fisk, fågel och sallad får han i sig en hel del av.
– Det är inte det minsta svårt, jag kan ju sätta i mig en stor entrecôte med sallad, det är väl inte något knepigt. Jag kan till och med käka bearnaisesås, säger han och skrattar.

Aftonbladet: Leif GW Perssons stora viktnedgång: Jag kör LCHF

Mer

LCHF för nybörjare

Kom igång med LCHF – en tvåveckorsutmaning

Så går du ner i vikt

Populäraste videor om grunderna i LCHF

  Viktnedgång

   Tidigare

    

   4 Kommentarer

   1. Jenny Engman
    Läste någon annanstans att han äter bönor och dylikt, så inte ren lchf kanske? Eller så har han kanske gått å blitt striktare. 😊
   2. Jaa menee
    I Aftonbladet skriver man tydligt att han uttalar just LCHF, men i Expressen får man det till att han äter vegetariskt. Konstigt.
    Jag skickade ett mejl till GW i September förra året och frågade varför han inte tar upp LCHF igen då han för några år sedan gick ner markant i vikt med LCHF.
    Jag är säker på att det fick gehör!! 🙂 🙂
   3. Birgitta Höglund
    Och jag skickade det sista exemplar jag hade av Långkok för LCHF och Paleo till GW i höstas.
    Hoppas han fick lite inspiration från den 🙂
   4. SGK
    Även Kalle Moraeus har anslutit sig. Eller, han har i alla fall dragit ner på kolhydrater (och alkohol). Vikten har minskat 15 kilo på 4 månader. Heja Kalle!

   Skriv en kommentar

   Svar på kommentar #0 av

   Äldre inlägg