LCHF-recept

Favoritrecept

Här visas dina utvalda favoritrecept. Välj ett recept genom att klicka på ”Lägg till som favorit” (just under ingredienserna).

Notera att för att kunna välja favoritrecept behöver du vara inloggad medlem.

Medlemskap är gratis att testa och ger också omedelbar tillgång till hundratals videokurser, intervjuer, presentationer och filmer om LCHF. Allt i högsta kvalitet, och på svenska eller textat på svenska. Samt frågor och svar med experter, med mera.

Våra över 18 000 medlemmar stödjer Team Kostdoktorn och gör det möjligt för oss att (bland annat) skapa hundratals LCHF-recept varje år. Samt att ge bort dem gratis här, utan annonser, utan produkter till salu och utan sponsring från industrin.

 

 

7 Kommentarer

 1. Gunilla
  Någon som kan tala om hur man tar bort ett recept från Favoriter ?
 2. Viola
  Du klickar på favoriter igen under receptet så avaktiveras ditt val.
 3. Marie
  Vad betyder ketogen lchf som står på många recept. Är det samma som strikt ?
 4. Svante
  Ja - det skulle man väl kunna säga. Betydelsen borde lyda "LCHF som säkerställer ketogen förbränning" dvs du garanteras att din kropp i huvudsak hämtar bränslet från ketoner ej kolhydrater. Detta på grund av mycket lågt kolhydratinnehåll i receptets råvaror.
 5. Siv
  Jag kanske är i fel forum, men jag undrar över om det kommer nya menyer vecka för vecka, så det inte bara är en meny och man får hitta på själv sen. Började igår med LCHF#1
  Svar: #6
 6. Siv, just nu har vi 20 veckomenyer publicerade och nya kommer varje vecka: http://www.kostdoktorn.se/medlem/veckomenyer
 7. gunilla
  Hur mycke protein bör man äta?du sa att om man äter för mycke protein omvandra det till kolhydrater
  Gunilla

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av