LCHF-recept

LCHF-efterrätter

Populärt nu


Alla efterrätter


 

Om recepten

Alla recept är glutenfria, kolhydratsnåla och utan artificiella sötningsmedel. De är också lätta att skriva ut.

Strikt LCHF är under 20 gram kolhydrater per dag.
Måttlig 20-50 g / dag.
Liberal 50-100 g / dag.

Här är exempel på hur en måltid kan se ut med olika mängd kolhydrater:


Fler LCHF-recept

Tips och förslag

Har du något tips om recept, eller förslag på hur vi kan förbättra vår receptsajt? Lämna gärna en kommentar nedan eller (ännu bättre) skicka ett mejl direkt till Anne Aobadiaanne@kostdoktorn.se.


7 Kommentarer

  1. Eva
    Åhh sååå roligt Anne att du nu finns hos Kostdoktorn med dina fantastiska recept...dessutom blir utskriften så snygg om man vill skriva ut! Den maträtt som jag lagat allra mest från din första bok är "Auberginegratängen"...alltid så god och många vill ha receptet också...nu blir det lätt att hänvisa till weben!
    Svar: #6
  2. Randi
    Måste prova allt jag ser här,ser supergott ut. Tack.
  3. Anna-Karin
    Ngt recept på glass?
    Svar: #7
  4. Gunnela
    Anne, finns det OSALTAD keso att köpa i Sverige? Skulle gärna göra din "Keso à la Malta" men kan tyvärr inte hitta keso utan tillsatt salt... inte särskilt gott.
  5. Anne Aobadia Team Kostdoktorn
    Hej Gunnela,
    Roligt att du hittar till vår receptsida. Jag tror faktiskt inte att det finns osaltad keso att köpa men det hade kanske varit en intressant produkt. I denna dessert tycker jag dock att det funkar bra med vanlig keso. Vaniljen och grädden ger en sötma som balanserar fint mot saltet. Och jag skulle tro att de flesta som tillagar traditionell risgrynsgrön saltar en aning för att inte "Maltan" ska bli alldeles menlös.
  6. Anne Aobadia Team Kostdoktorn
    Ursäkta sent svar Eva.
    😉
    Så kul att att du gillar receptsidan på Kostdoktorn! Vi jobbar stenhårt för att bra ska bli ännu bättre och fyller på med nya recept hela tiden. Och ja, auberginegratängen är mångas favorit inklusive undertecknads. Det är verkligen ett toppenrecept att njuta av året om.
    Lycka till med matlagningen!
  7. Anne Aobadia Team Kostdoktorn
    Ursäkta sent svar Anna-Karin.
    😉
    Recept på glas är på gång. Testa gärna att frysa in vår enkla chokladmousse på kokosmjölk. Eller annan mousse som du gillar! Det blir en fin glass av det. Samma sak med vaniljsåsen (i äppeldesserten nedan) som egentligen liknar mer vaniljvisp. Frys in så har du en krämig glass!
    Lycka till!
    http://www.kostdoktorn.se/recept/enkel-kokoschokladmousse
    http://www.kostdoktorn.se/recept/smorstekta-kanelapplen-med-vaniljsas

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av