Årets LCHF-kryssning snart full

Silja-1600x974-2

De senaste två årens LCHF-kryssningar har blivit succéer som varit fullbokade långt i förväg. Och årets kryssning 20 februari verkar bli samma succé.

Såsom förra året har vi största konferenslokalerna på båten och det ryms 600 personer. Redan förra veckan var 450 bokade, sex veckor innan avfärd.

Nu när fler får veta att platserna redan börjar sina så kommer säkert många att passa på att boka under de närmaste dagarna. Gör det du också om du vill vara garanterad att komma med.

Det största nöjet på dygnskryssningen är att umgås med andra LCHF-are och utbyta erfarenheter. Men vi har också ett gäng talare, för den som vill lyssna:

Under förmiddagens pass i stora salen föreläser

Andreas Eenfeldt (Kostdoktorn)
Ann Fernholm (Ett sötare blod)
Ralf Sundberg (Forskningsfusket).

Efter lunchpausen talar
Henrik Ennart (Den blå maten)
Nils Simonsson (Läkare och krönikör)

Första eftermiddagspasset:”Kan jag, kan du”
Johan Falk ( -50 kg)
Lindha Vikström (Halva Lindha)
My Westerdahl (LCHF-ingenjören)

Andra eftermiddagspasset är för dig som vill veta mer
Dr. Mats Humble om D-vitamin
Swedish Paleo med Cecilia
Karl Hultén

I priset ingår hyttplats, all underhållning ombord, buffé på kvällen, frukost söndag morgon, kaffe till två pauser, samt alla föreläsningar. Observera dock att du för att boka måste ringa Silja Line och uppge koden KOLHYDRATER. Annars kan du få en biljett till båten, men inte till alla våra kryssningsaktiviteter.

Vänliga hälsningar Karin och Margareta Kolhydrater iFokus i samarrangemang med LCHF-magasinet

Bokning

All info och telefonnummer för bokning här: Kryssning med Kolhydrater i Fokus 20 februari

Notera att priset går till Silja, inklusive avgifter för konferenslokaler med mera. Föreläsarna ställer upp gratis och arrangörerna får vara glada om de går plus minus noll.

PS

För övrigt säger ryktet att en större svensk TV-kanal kommer att följa med på kryssningen i år.

Tidigare

Datum klart för LCHF-kryssningen 2016

Bokning för vårens LCHF-kryssning öppen!

Tillbaka från världens största LCHF-kryssning

Bildrika rapporter från helgens LCHF-kryssning

En högst lyckad LCHF-kryssning

Video från kryssningen 2015

BittenBitten2

Randmaa

Video från kryssningen 2014

LCHF och mental träning med My WesterdahlAnn Fernholm

Birgitta Hoglund

Video från kryssningen 2013

EngströmTommy Runesson

 

7 kommentarer

  1. Anders Aasa
    Jag försökte boka för två dagar sen men fick beskedet att det var fullbokat.
  2. Lotta
    Samma sak för mig med när jag ringde för att boka, märkligt...
  3. Lotta
    Ringde nyss Tallink igen för att kolla med dem o nu fanns det platser kvar då de bokat en andra sittning i buffén som är kl 22:00. De visste dock inte om denna var med lchf-mat eller "vanlig" mat, någon som vet?
    Svar: #6
  4. Marita jakobsson
    Hej
    Undrar lite vad det är för pris på evenemanget
    Svar: #5
  5. Annika Rane
    Hej Undrar lite vad det är för pris på evenemanget

    All info här: http://www.tallinksilja.se/lchf_kolhydrater_ifokus

  6. Andreas Eenfeldt
    Maten är samma såvitt jag förstår. Finns både LCHF-mat och annat.
  7. Margareta Lundström
    Den som inte får plats i första buffetsittningen på lördagkväll får matkuponger motsvarande samma summa till övriga restauranger.
    Skillnaden mellan den första sk LCHF-sittningen och den andra vanliga buffetsittningen 22:00 brukar vara att de vet att vi inte äter bröd, potatis och annat i lika stor utsträckning. Allt många av oss inte äter finns men i mindre mängder. Dt har också funnits en särskild line de kallar LCHF, men den maten finns annars också fast mer utspridd.
    För den som istället får matkuponger går man till andra ställen samtidigt om man inte vill vänta till 22:00. I övriga matsalar väljer man som vanligt efter menyn.

    Vi har inte fått besked ännu om att vi nått 600 dvs maxgränsen för föreläsningarna. Var noga med info att ni vet om att LCHF buffetsittningen är full men att ni vill höra föreläsningarna när ni ringer så ska det bli rätt. Vi provringde och testade igår.

    Med vänlig hälsning
    Margareta Lundström
    LCHF-magasinet

up

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av