Lär dig periodisk fasta – ny videokurs!

Vill du gå ner i vikt och/eller reversera diabetes? Den mest effektiva naturliga metoden – helst i kombination med LCHF – är periodisk fasta. Och nu kan du lära dig precis hur man gör det på bästa sätt, från en av världens främsta experter. Och textat på svenska!

Dr Jason Fung var vänlig nog att resa ända från Kanada till Karlstad nyligen, bara för att spela in videokurser med oss. Ovan kan du se den första delen i serien. Det är en kort introduktion till fasta och jag hoppas att du kommer att tycka om den!

Fortsättning på serien om fasta

Det finns redan flera delar till på medlemssidorna:

Mer om medlemskap – du kan anmäla dig här till en gratismånad på mindre än en minut vilket också ger tillgång till videokurserfler intervjuerfrågor och svarfilmermed mera.

fungfung

Fasting 4 - Seven-Benefits-of-Fasting-SWEFasting-5—Jason-FungSWE-2fungfung

Kommande delar i serien om fasta – såväl som fler inspelade serier med dr Fung och andra experter – kommer snart, så snart redigering och textning är klara.

Mer med dr Fung

FungfungFung

Fung


Dr Fungs blogg: IntensiveDietaryManagement.com

 

5 kommentarer

 1. Cavegirl IF
  Periodisk fasta har helt klart förändrat mitt liv till det bättre.
  (Trots att jag tillåter mig en hel del kolhydrater inom mitt ätfönster. Totalt sett blir det ändå automatiskt färre kolhydrater än när jag åt "fritt" från morgon till kväll).
 2. späkaren
  Många filosofer och så kallade heliga män rekommenderar fast så därför är det bra?

  https://yourlogicalfallacyis.com/appeal-to-authority

  😉

  Kan ju vara bra trots det..

  De flesta självmord begås med kniv och gaffel sägs det väl..

  Svar: #3
 3. Andreas Eenfeldt
  späkaren,
  Haha, nej självklart inte bra bara därför. Men det är kan ju vara intressant ändå? Och svårt slå hundratals miljoner människors erfarenheter (eller mer) under tusentals år (eller mer) när det gäller ren mängd av mänsklig erfarenhet.
 4. Isabella
  "Who do you trust Jesus or Colonel Sander?"

  Mähhh INGEN!! Har du någon annan vi atheister kan välja mellan?
  😉

 5. JennyHeter
  Som typ 1 diabetiker provar jag nu 5:2 för att laborera lite. Och visst....på fastedagarna dvs. med 500 kcal halverar jag min insulinmängd 🙂 Synd att de inte kan bota typ 1 liksom det botar typ 2.
  http://yeni-biz.blogspot.se
up

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av