Om Kostdoktorn

Jobba med oss på Kostdoktorn

Kostdoktorn/Diet Doctor är ett snabbväxande företag med syftet att ge folk makten att revolutionera sin hälsa. Vårt mer kortsiktiga mål är att göra LCHF enkelt för de hundratals miljoner människor som kan ha stor nytta av det.

Här är några exempel:

  Kostdoktorn är Sveriges största hälsoblogg och originalet bakom världens största lågkolhydratsajt, Diet Doctor. Vi har kring 200 000 dagliga besökare och över 33 000 betalande medlemmar.

  Team Kostdoktorn omfattar nu 14 heltidsmedarbetare samt många frilansare och samarbetspartners. Vi växer med 300-400 procent per år, helt finansierade av folket.

  Drömmer du om att påverka världen genom att ge andra makten att revolutionera sin hälsa? Skulle du vilja arbeta i ett snabbväxande företag med höga förväntningar och fantastiska möjligheter? Då kan det här vara den rätta platsen för dig och vi tar gärna emot din ansökan.

  Vi kan matcha din nuvarande lön, erbjuda delägande i företaget, en djupt meningsfull uppgift samt en fin arbetsmiljö med inspirerande arbetskamrater.

  Vi letar i första hand efter personer som kan arbeta från vårt huvudkontor i centrala Stockholm, men vi är beredda att göra undantag för dig med mycket speciell kompetens. Nedan finner du de tjänster vi just nu vill tillsätta.

  Lediga tjänster

  1. WordPress-utvecklare

  Vi söker en WordPress-utvecklare i världsklass för att arbeta tillsammans med vårt IT-team i Stockholm. Läs mer

  2. Översättare spanska

  Vill du bli en viktig del av vårt projekt att starta ett ytterligare språk för Kostdoktorn, inte bara engelska via Diet Doctor? Vårt nästa steg är att starta en sajt på spanska, och vi vill gärna komma igång mycket snart. Har du professionell erfarenhet av att översätta till spanska, från engelska eller svenska? Är du mycket intresserad av LCHF? Vill du jobba i ett litet men extremt snabbväxande företag?

  Skicka din ansökan.

  3. Videoredigerare

  Vi har investerat mycket i videoproduktion under en längre tid. Vi gör intervjuer, videokurser, föreläsningar och kortdokumentärer.

  Vi jobbar hårt, inte bara med att förbättra produktionen, utan också med att förfina våra produkter.

  Just nu består vårt videoteam av tre heltidsanställda. Vi har stora planer för framtida projekt och söker nu en videoeditor, som kan hjälpa oss med bland annat redigeringsuppdrag. Detta kan leda till snabb utveckling och successivt ökat ansvar i vårt snabbväxande videoteam.

  Skicka din ansökan.

  4. Web-editor

  Till vårt internationella team söker vi en fantastisk web editor med engelska som modersmål.

  Skicka din ansökan.

  5. Mer

  Om det inte finns en ledig tjänst som passar dig och din kompetens är du ändå välkommen att skriva till oss. Vi letar alltid efter de främsta talangerna inom alla relevanta områden.