Höstens långkok i senaste Matkärlek!

omslag_5_klar

Nu finns det stora höstnumret av Matkärlek ute i butik. Här är en beskrivning av innehållet och ett exklusivt prenumerationserbjudande till Kostdoktorns läsare:

Från chefredaktören Anne Aobadia

Spana in vårt nya omslag till tidningen med allt som en sann lågkolhydratmatvän kan önska sig! Massor av härliga recept, inspiration, reportage och intervjuer. Ett riktigt praktnummer, tycker jag. Eller vad sägs om:

  • Stort långkoksspecial med tio härliga höstgrytor av bland annat Fanny Lindqvist och Birgitta Höglund
  • Underbara glutenfria bröd och bakverk av Marja ”Baka sockerfritt” Folcke och Ulrika Davidsson bland andra.
  • IBS-vänlig mat enligt FodMap av dietist Sofia Antonsson
  • Läcker persisk mat med svensk touch av Jill Wallentin
  • Intervjuer med bland andra profilen Sanna Ehdin Anandala om det stora paradigmskiftet inom kost och hälsa och med bloggaren Therese ”LCHF-Thess” Olofsson som berättar om sin fenomenala viktresa
  • Bästa motivationstipsen från Åse Falkman ”56kilo” Fredrikson
  • Initierade krönikor av Ann ”Ett sötare blod” Fernholm och My ”LCHFingenjören” Westerdahl.

Massa matkärlek från mig till dig!
Anne

Exklusivt prenumerationserbjudande

Tidningen nådde butikerna redan 1 oktober men Matkärlek-redaktionen bjuder på två supererbjudanden som är exklusiva för Kostdoktorns läsare. Här är det första:

* Du får 3 nummer för 99 kronor (129:-) eller 8 nummer för 249 kronor (329:-) om du anger kampanjkoden KOSTDOKTORN2 här (billigare än på vår egen sajt).

För våra 7 500 medlemmar (gratis test en månad med videokurser, filmer, videointervjuer m.m.) har vi ett ännu mer gynnsamt erbjudande:

4 nummer för 99 kronor eller 9 nummer för 249 kronor. Gå bara till sidan med alla medlemserbjudanden (du behöver vara inloggad).

Senast onsdag 9/11 behöver vi ha beställningarna från nya prenumeranter för att kunna leverera tidningen.

 

2 kommentarer

  1. KickAnn
    Hej! Ja Matkärlek är verkligen en toppentidning!

    Testa Allemansplättarna på sid 71 (mitt recept 🙂 ) som ett alternativ till våra vanliga vetemjölsplättar/pannkakor!

    Den här varianten innehåller ordentligt med protein och fett för långvarig mättnad utan insulinpåslag.

    Passar lika bra som mellanmål efter skolan (lätta för barnen att grädda själva) eller lunch, varför inte med enkla tillbehör som en skiva skinka och lite lingon? Går också att äta kalla som en macka (in i rosten en stund bara och ös sedan på med smör och ost) eller som dessert med bär och grädde/keso.

    Min förhoppning är att detta recept ska spridas till gemene man, skolbespisningar och äldreboenden. Om ni vill hjälpa till med det så skriv kontaktuppgifter här i kommentarerna så skickar jag en pdf på receptet!

    OBS! Innehåller inget fiberhusk (något som en del magar kan ha svårt för.

  2. Eva Hagman
    Tacksam för recept på Allemansplättar.
up

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av