Försäljningen av bröd sjunker – och var tredje britt ser bröd som onyttigt

Här är ett tecken på framsteg i Storbritannien. Brödförsäljningen sjunker, och en av tre britter begränsar sitt intag eftersom de anser det vara onyttigt.

Vill du får fördelarna av en brödfri kost utan mycket kolhydrater? Se vår guide för att lära dig mer, eller gå direkt till vår 2-veckors LCHF-utmaning!

Mer

Finansföretaget Credit Suisse: Framtiden är LCHF

 

3 kommentarer

  1. Koff
    Undrar var industrin skall dumpa spannmålet nu när försäljningen minskar.
  2. Ove Tegnér
    Det är värre i England än Sverige och Finland.

    I matvaruhusen har de ibland kyldiskar och hyllor med "Alla varor 1£ styck". Det är typ flingor, processade saker i kartong, bars, godis, bullar, kakpaket, bröd mm.
    Ingen riktig mat eller råvara nånstans!
    Vem flockas där? Jo, äldre och yngre i dåligt skick. Rollatorer eller käpp eller annat handikapp. De flesta har väldigt mycket övervikt.

    I kyldisken, om du lyckas heta fullfeta mejerier så är det alltid rödmärkt om det finns fett i mer än 3-4 gram/100 gram. Hittade inte exakt gräns, utan plockade och läste sist jag var i Runcorn i höstas (Mellan Manchester och Liverpool)
    Men de varor som det fanns socker i, oavsett hur mycket ,hade ingen rödmärkning...
    De har lång väg kvar ännu.

  3. Jaa menee
    Vad kul att det börjar röra på sig och folk börjar få upp ögonen för sockrets biverkningar. Kan det vara den engelska översättningen av "Kostdoktorn" som fått hjulen att rulla fortare?
    Nu önskar man bara att etablissemanget också släpper på bromsen och tar bort sina skygglappar.
up

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av