ASEA: Världens dyraste saltvatten!

Kan man bota sjukdomar och bli stark och vacker genom att dricka saltvatten? Det hävdas om en ny mirakelprodukt vid namn ASEA.

ASEA säljs nu för fullt i Norge och kommer snart till Sverige också. För en tusenlapp i månaden får du flaskor som enligt innehållsförteckningen innehåller vatten och salt.

Men detta är inte vilket saltvatten som helst, påstås det! Genom att skicka elektricitet genom det sägs man framkalla ”redox”-molekyler som har fantastiska effekter i kroppen. Sammanfattningsvis botar sen saltvattnet alla sjukdomar och gör dig vacker och lycklig:

Spännande reklamvideo om ASEA

Kom bara ihåg att de som säljer ASEA med löften om hälsa och ungdom tjänar pengar på det. Hur mycket pengar? Det beror på, eftersom det är en pyramidmodell. De som var först kan bli miljonärer. De som hoppar på nu lär bara få jobba gratis åt de som var först.

Finns det någon chans att ASEA verkligen fungerar? Tja, ungefär lika stor chans som att jultomten verkligen kommer i år.

Tidigare hälsobluffar

Mer om de gratis hälsonyheter som personer får.

Läs mer

left
Kampanjpris på D-vitamin och Omega 3 26
Julklappstips: Rabatt och fraktfritt på D-vitamin, Omega-3 med mera 7
Atkins, girigheten och sagokakorna 149
Sista chansen till rabatterat D-vitamin 55
Antioxidanter kan förvärra cancer 46
Soldyrkare lever längre 44
Experten på stenålderskost förklarar 279
Hur botar man inflammatoriska sjukdomar? 326
”Kronisk borrelia är en påhittad sjukdom” 93
Sveriges billigaste solvitamin? 165
Hormonskandal på Scandlab 253
Scandlab: dyra och oseriösa hormontester 173
right

116 kommentarer

Toppkommentarer

 1. Vox Humanae
  Vad i hela friden är det du tror du har svarat på? Jag tror att du antingen a) har noll koll b) är påverkad av något eller c) är ett troll.
  Läs vidare →
 2. Jag tror på denna nya produkten! Alla mirakelmedel fungerar! Tilläggas bör kanske att jag även tror på jultomten, påskharen, asagudarna, skatteverkets godhet mot den lilla människan, fred på jorden under år 2013 och kärnvapen som problemlösare^^
  Läs vidare →
1 2 3

Alla kommentarer

 1. Pia Haglind
  Änvänder ASEA sedan några veckor. Har lidit av svår muntorrhet i många år, vilket har gjort att jag förbrukat en ask Läkerol, varje kväll framför tv:n. Två timmar efter att jag tagit min första dos ASEA hade jag för första gången på många år saliv i munnen. Har numera inga problem med saliven i munnen.
  Svar: #102
 2. MJ
  Testa att blanda salt och vatten själv.
 3. PerOlof Johansson
  Det är roligt att se att fler som faktiskt provar ASEA skriver här. BL MJ och Gunnar och kostdoktorn själv har ju det gemensamt att de inte använder produkten. Kostdoktorn...säger att det är saltvatten utblandat med klorin.....ASEA kan man spreja direkt i ögonen!!! Kanske kostdoktorn ( vad det nu är för något) vill vara så vänligt att blanda ihop saltvatten och klorin och spraya i ögonen!!! Nej tänkte väl det för det gör man inte. ASEA fungerar och det fungerar även på hur man mår rent psykiskt då det ökar kroppens egen produktion av Lithium som används av åillertrillarna att dämpa ångest och stress. Det är bättre att låta kroppen producera det som behövs!
  Svar: #107
 4. Aseat
  Pressmeddelande
  Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet beslutade 2013-10-07 att nominera Nobelpriset i Fysiologi eller Medicin mellan James E Rothman, Randy W Schekman och Thomas C Sudhof för deras upptäckter rörande maskineriet som reglerar vesikeltrafik, ett viktigt transportsystem i våra celler.

  Helt tillåtet att söka på allt uppräknat och kanske förstå vad det handlar om. Cellnivå. Det som vi vanliga människor inte har en susning om.
  Tror inte att en Nobelnominering är en bluff, inte heller att över 30 patent bakom ASEAs forskning i ämnet skulle vara det.

  Sen det här med pyramidspel borde alla veta att det är förbjudet. Vi som är säljare för ASEA betalar moms, skatt och arbetsgivaravgifter precis som alla andra. Det är gott nog åt landet Sverige.

 5. Mariana Miléa
  Hur blir man säljare av ASÉA ???
 6. Gustav
  Enkelt... blanda salt och vatten och sälj till högt pris! ;)
 7. MJ
  Jo jag använder saltvatten. Se kommentar #100
  Svar: #108
 8. Gustav
  Ja, om du känner att du har fått för lite salt ( vilket du gör garanterat jag iallafall), så tar jag lite salt i vatten och som farbror Frej säger ( Galenskaparna), lite salt i vatten och vips så har vi gjort oss lite hälsovatten! :)
  Svar: #109
 9. MJ
  Det är ju bakteriedödande så att skölja munnen med salt är bra för tänderna.
  Svar: #110
 10. Gustav
  Work wonders!
 11. Karolina jacibsson
  Åh så många negativa kommentarer här. Undrar verkligen om någon av er provat Asean?
  Jag har nu druckit ASEA i 6 veckor nu och för första gången på 20 år har jag märkt en otroligt skillnad på min psoriasis. Jag har har haft olika kortisonkrämer som mer eller mindre varit verkningslösa. Likaså med UV- behandlingen.
  Den senaste veckan har såren börjar läka och blivit mycket böttre, speciellt de på mina armbågar och knän. Jag är överlycklig att min väninna övertalade mig att prova detta.

  Saltvatten?
  Jag fick förklarat för 6 veckor sedan att det salta vattnet är själva förpackningen av Redoxmolekylerna, som annars är flyktigt och inte kan förvaras.
  Nu kan jag med äkta glädje och gott samvete själv börja sälja ASEA.
  Jag tänker rekommendera mina vänner i psoriasisförbundet detta. Många är dock liksom endel av er negativa till detta utan att ens provat det.
  MvH
  Karolina <3

  Svar: #116
 12. Niclas
  Det är tragiskt att så många dömer ut en produkt utan att först provat. Självklart är även jag skeptisk till ASEA. En anledning är att det är så pass dyrt. Googlar man på bikarbonat så ser man vilka fantastiska egenskaper det har på kroppen och att blanda ut lite i vatten och dricka - ja, det kostar inte många ören.
  Men endå... de flesta som är negativa har tyvärr bara gått på hörsägen och ligger det ett nätverksbolag bakom - ja då ÄR DET BLUFF!

  Men ett "vanligt" företag då, säg VOLVO eller Ericsson. Är inte det en pyramid?
  En VD i toppen, en mängd olika avdelningschefer och sedan de faktiska golvfolket - de som producerar. När de vill ha högre lön, minskar tillfälligt lönsamheten i företaget. VD beslutar tillsammans med vissa chefer och styrelse om att lägga ner en fabrik och flytta till låglöneländer. De i botten (läs botten på pyramiden) får kicken och blir utan inkomst, VD får utdelning och provision då de lyckas skapa högre lönsamhet till aktieägarna. Nä, Network Marketing, MLM eller vad du väljer att kalla det är ofta betydligt mer rättvist en "vanliga jobb". Tron om att skaffa utbildning för att få ett bra jobb är förlegad. Det är inte längre rätt att jobba för att få pengar, man måste vara smartare än så och låta pengarna jobba för sig.

  Svar: #114
 13. Emma
  Hej!
  Jag gillar din blogg och följer den men i just detta inlägget pratar du om något du inte känner till. Produkten har jag ingen aning om men nätverksmarknadsföring är ett av de sätten att skapa en passiv inkomst på. Ett rättvist system, så långt ifrån ett pyramidspel du kan komma.
  I ett vanligt företag där du är anställd fungerar det så, personen högst upp kommer alltid tjäna mest. I MLM bestämmer du själv hur hårt och hur mycket du vill jobba. Du kan jobba upp en inkomst som gör dig oberoende, något du aldrig kan göra på ett vanligt jobb på samma sätt. Och det bästa är att du alltid måste jobba själv för att tjäna pengar. Det finns många personer som är "under" de som startade först som tjänar dubbelt så mkt.
  Gillar din blogg men tycker inte om när man sprider kunskap om något man inte vet!
 14. Emma
  Väldigt bra skrivet Niclas. MLM är väldigt mycket mer rättvist än att vara anställd. Som anställd kan du slita hur mycket du vill på dina 40 timmar i veckan och kanske få en löneförhöjning. Sliter du lika mycket inom MLM i några år så har du antagligen byggt upp en oberoende inkomst!
 15. Maria Larsson
  Perolof Johansson; vad menar du med att "det ökar kroppens egen produktion av Lithium"?

  Lithium är ett grundämne, kroppen kan inte producera det, lika lite som kroppen kan producera guld, syre, wolfram eller koppar.

  Har en vän som använder ASEA och hon tycker att det hjälper hennes hjärna reparera sig själv efter en hjärnhinneinflammation för ett par år sedan.

  Jag är dock skeptisk, skulle vilja se en analys av vad det är och bevis för hur det funkar innan jag själv skulle hälla i mig det.

 16. MJ
  Redoxmolekyler?
  Hur kommer det sig att en googling på det bara leder till artiklar om Asea?
  Redox är en reaktion där oxidation av ett ämne sker samtidigt som en reduktion av ett annat. Resultatet är stabila molekyler.

  Drick vanligt saltvatten mot psoriasisen istället, eller ännu bättre häll det direkt på huden.

1 2 3
up

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av

Regler för kommentarer. Bilder till användare genom Gravatar