Nyheter

Ännu en LCHF-kunnig läkare! (ny medlemsvideo)

Peter Randmaa

Vad händer om man som läkare går ner i vikt och får bättre hälsa med LCHF-kost, och sen börjar ge samma råd till sina patienter?

Allmänläkaren och verksamhetschefen Peter Randmaa gick själv ner 15 kilo med LCHF, och har under det senaste året börjat ge sina diabetespatienter liknande råd. Han berättar hur hans patienter tyckte att ”för första gången så börjande besöken bli väldigt intressanta”, samt hur imponerande resultat han sett redan på kort tid.

Men hur är det att jobba i ett sjukvårdssystem som inte alltid reagerar positivt på nytänkande? Hur reagerade hans läkarkollegor?

Se intervjun på medlemssidorna

Mer om medlemskap – du kan anmäla dig här till en gratismånad på mindre än en minut vilket också ger tillgång till videokurser, fler intervjuer, frågor och svar, filmer, med mera.

 

2 Kommentarer

  1. Mia
    Blir riktigt rörd av denna kloka och ödmjuka läkare som efter så många verksamma år har förmåga att ta till sig nytt och tänka om 🙂
  2. Xiro
    Tummen upp för Peter! Googlade på honom och det visade sig att han även har vägrat tveksamma/onödiga vaccineringar. En klok person med ödmjukhet och integritet. Hoppas fler inom vården träder fram och bildar något nätverk som ger en skjuts åt detta.

Skriv en kommentar

Svar på kommentar #0 av

Äldre inlägg